بهترین ایده برای طرز تهیه قورمه سبزی با سبزی خشک !

Sunday، ۷ Dey ۱۳۹۹

این روزها که هم خروج از منزل و خرید کردن دشوار شده است و هم افراد بسیاری نگران بهداشتی بودن و تمیز بودن سبزی تازه هستند؛ می‌خواهیم نحوه درست کردن قورمه سبزی را با راهکاری ساده به شما آموزش دهیم تا هم یک غذای خوشمزه سلامت تهیه نمایید و هم نسبت به بهداشت و سلامت آن اطمینان داشته باشید. پیشنهاد ما به شما استفاده از سبزی خشک است. اگر تا به حال از سبزی خشک در طبخ غذای خود استفاده نکرده‌اید ما میخواهیم طرز تهیه کوکوسبزی با سبزی خشک و همچنین طرز تهیه قورمه سبزی با سبزی خشک را به شما آموزش دهیم. پس با این مطلب از وبلاگ لایانسا همراه باشید.

طرز تهیه قورمه سبزی مجلسی

برای تهیه قورمه سبزی مجلسی نیز می‌توانید از سبزی خشک استفاده کنید که هم کار شما را آسان‌تر می‌نماید و هم نیاز به خرید، پاک کردن و سرخ کردن سبزی تازه ندارید. در زیر طرز تهیه قورمه سبزی برای ۶ نفر را آورده‌ایم. البته این اندازه‌ها حدودی است و می‌توانید با توجه به صلاحدید خودتان و هچنین میزان علاقه و مصرف قورمه سبزی در خانواده این مقادیر را تغییر دهید. پس از یکبار استفاده از نحوه درست کردن قورمه سبزی، مقدار سبزی قورمه سبزی برای هر نفر، مقدار لوبیا در قورمه سبزی برای هر نفر و یا میزان و طرز استفاده از شنبلیله خشک در قورمه سبزی را با توجه به سلیقه و ذائقه خودتان می‌توانید به دست آورید.

مواد لازم برای قورمه سبزی

  • سبزی قورمه: شامل گشنیز خشک، تره خشک، جعفری خشک و شنبلیله خشک، ۷۰۰ گرم تا ۱ کیلو
  • گوشت: در حدود ۴۰۰ تا ۵۰۰ گرم
  • لوبیا قرمز: ۱ تا ۱.۵ پیمانه پلویی
  • پیاز: ۱ عدد درشت
  • لیموعمانی: ۴ تا ۵ عدد
  • ادویه قورمه سبزی: زردچوبه، نمک، فلفل، به میزان دلخواه
  • روغن: به میزان دلخواه

طرز تهیه قورمه سبزی برای ۶ نفر

برای آماده‌سازی ترکیبات قورمه سبزی، باید لوبیا را از شب قبل در آب بخیسانید تا به خود آب جذب کرده و پخت آن آسان‌تر گردد. همچنین در پخت قورمه سبزی مجلسی با سبزی خشک لازم است این سبزی‌ها را در آب گرم خیس کنید تا از هم باز شوند و هنگام استفاده، گلوله گلوله نشوند. پس از خیساندن، نیاز دارید آن‌ها را در یک آبکش خشک نمایید.

در طرز تهیه قورمه سبزی با سبزی خشک ابتدا پیاز را به صورت نگینی خرد نمایید و در قابلمه با کمی روغن تفت دهید. بعد از اینکه رنگ پیاز طلایی شد، می‌توانیم گوشت را به آن اضافه کنیم و تفت دهیم تا رنگ آن تغییر کند. پس از تغییر رنگ گوشت، ادویه قورمه سبزی به جز نمک را به همراه لوبیاها به آن اضافه می‌کنیم؛ سپس حدود ۷۰۰ تا ۸۰۰ سی سی آب درون قابلمه ریخته، درب آن را می‌بندیم و زمان می‌دهیم تا لوبیا کاملا پخته شود. اگر پیش از پختن لوبیا قرمز، لیموعمانی را به آن اضافه کنید؛ لوبیاها سفت باقی می‌مانند. پس از پخت کامل لوبیا قرمز، نوبت اضافه نمودن سبزی خشک و لیموعمانی است. سپس اندکی آب به قابلمه اضافه کرده و می‌گذاریم قورمه سبزی ما جا بیفتد و گوشت آن کامل بپزد. پس از پخت کامل گوشت باید نمک را به خورشت اضافه کنید و آن را بچشید تا طعم خوبی داشته باشد. اگر نمک را زودتر اضافه کنید؛ گوشت سفت می‌شود و پختن آن طول می‌کشد.

شنبلیله خشک را کی به قرمه سبزی اضافه کنیم؟! سوال رایجی است که کاملا به ذائقه شما بستگی دارد. زیرا شنبلیله برای عطردهی استفاده می‌شود و برخی از افراد آن را حذف می‌کنند یا به مقدار بسیار کم استفاده می‌کنند.

کوکوسبزی با سبزی خشک

برای تهیه کوکوسبزی سریع و خوشمزه تنها کافیست از سبزی خشک استفاده کنید تا نه تنها زحمت کمتری بکشید؛ بلکه بتوانید در کوتاهترین زمان یک غذای خوشمزه آماده کنید.

مواد لازم برای کوکوسبزی

  • سبزی کوکوسبزی: تره خشک، گشنیز خشک، جعفری خشک، شوید خشک، ۵۰۰ تا ۶۰۰ گرم
  • تخم مرغ: ۴ عدد
  • سیر: ۱ قاشق مربا خوری به صورت رنده شده
  • ادویه کوکوسبزی: نمک، فلفل، زردچوبه، به میزان دلخواه
  • زرشک و گردو یا تخم آفتاب‌گردان: به میزان دلخواه

طرز تهیه کوکوسبزی با سبزی خشک

پیش از شروع به پخت، باید سبزی خشک کوکوسبزی را در آب گرم خیس نمایید و در آبکش، آب آن را به طور کامل خشک کنید. این مرحله در حدود ۳۰ تا ۴۰ دقیقه طول می‌کشد. برای شروع، تخم مرغ‌ها را در یک ظرف می‌شکنیم و ادویه‌ها را به آن اضافه می‌کنیم و خوب هم می‌زنیم. زمانی که تخم مرغ‌های همزده پف کردند و ادویه نیز به طور یکنواخت پخش شد؛ نوبت اضافه کردن سبزی است. می‌توانید سبزی را با گردو و زرشک همزمان بریزید و به خوبی مخلوط کنید تا همه‌ی ترکیبات به صورت یکنواخت پخش گردند.

سپس در یک ماهیتابه روغن را داغ می‌کنید. هنگامیکه از داغ بودن روغن اطمینان حاصل نمودید؛ ترکیبات را دوباره خوب به هم میزنید و سپس در ماهیتابه می‌ریزید؛ روی ترکیبات را صاف نمایید و سپس اجازه دهید زیر کوکوسبزی سرخ شود. هنگامی که آماده شود؛ گوشه‌های کوکوسبزی تغییر رنگ می‌دهند و برشته می‌شوند. در این حالت کوکوسبزی را برش می‌زنید و درب آن را می‌بندید تا مغز پخت گردد. اندکی بعد یکی از برش‌ها را خارج کنید تا جای کافی برای برگرداندن کوکوها داشته باشید. پس از برگرداندن قطعات، اجازه دهید طرف دیگر نیز خوب برشته شود. کوکوسبزی شما آماده است و می‌توانید روی آن را تزیین نمایید.

کوکوسبزی را می‌توان در فر نیز پخت؛ که در این حالت می‌توانید شعله‌ی بالایی و پایینی فر را روشن کنید تا هر دو طرف به خوبی برشته شود . اجازه دهید با گرمای فر، مغز پخت گردد.

مخلفات قورمه سبزی

قورمه سبزی که یکی خورشت‌های پرطرفدار ایرانی است؛ در بین اغلب ایرانیان و حتی خارجی‌ها علاقمندان بسیاری دارد. افراد با سلیقه‌های متفاوت، از مخلفات گوناگونی در کنار خورشت قورمه سبزی استفاده می‌کنند. از رایج‌ترین مخلفات قورمه سبزی می‌توان به سبزی خوردن، سالاد شیرازی و ماست اشاره کرد. انتخاب هر یک از این مخلفات به سلیقه‌ی شما بستگی دارد؛ اما بهتر است هنگام سرو قورمه سبزی مجلسی از مخلفات متنوع استفاده کنید تا رضایت مهمانان جلب شود.

خرید سبزی خشک قورمه سبزی

همانطور که خرید سبزی تازه اهمیت بسیاری دارد و نمی‌توان از هر مغازه و فروشگاهی برای خرید سبزی تازه استفاده کرد؛ خرید سبزی خشک نیز اهمیت بسیاری دارد. فروشگاهی که سبزی خشک از آن خریداری می‌نمایید باید محصولات خود را با کیفیت بالا ارائه دهد. همچنین آماده سازی و تهیه سبزی خشک به صورت بهداشتی و از سبزی‌های سالم و تازه نیز اهمیت بسیاری دارد. فروشگاه فرآورده‌های طبیعی لایانسا انواع متفاوت محصولات سبزی خشک خود را از بهترین مواد اولیه ارائه می‌دهد. این فروشگاه، امکان ارائه محصولات سبزی خشک را به صورت غیر حضوری و خرید اینترنتی دارد که شما می‌توانید پس از ثبت سفارش در سایت؛ سفارش خود را در بسته‌بندی بهداشتی درب منزل تحویل بگیرید.

برای سفارش سبزی خشک‌های لایانسا روی سبزیجات خشک کلیک کنید و یا به صورت اختصاصی برای تهیه سبزی خشک‌های قورمه سبزی و کوکو سبزی روی کلمه‌های زیر کلیک نمایید.

نویسنده: ریحانه ساده طهرانی | تحریریه لایانسا