پرتقال خشک ؛ با بیماری خداحافظی کنید!

Wednesday، ۹ Mehr ۱۳۹۹

این روزها که خیلی از افراد نگران سلامتی خود و عزیزانشان هستند؛ یکی از میوه خشک‌های پرطرفدار پرتقال خشک است. پرتقال خشک شده ماندگاری بیشتری دارد و اغلب خواص پرتقال تازه را در خود حفظ می‌کند. بسیاری از افراد به دلیل شرایط غیربهداشتی خارج از منزل، حجیم و جاگیر بودن پرتقال تازه و همچنین به دلیل آبدار بودن این میوه، ترجیح می‌دهند پرتقال را در محیط بیرون میل نکنند. درحالیکه ویتامین‌ها و موادمعدنی موجود در پرتقال سبب شده میان‌وعده‌ای سالم و خوشمزه باشد. به همین دلیل مصرف پرتقال خشک با طعم خاص ترش و تلخ آن، طرفداران بسیاری پیدا کرده. از پرتقال خشک استفاده‌های بسیاری می‌شود. به عنوان مثال می‌توان آن را جایگزین تنقلات ناسالم نمود یا برای تزیین غذا و یا در تهیه دمنوش، چای، دسر و شیرینی استفاده کرد. شما چگونه از پرتقال خشک شده استفاده می‌کنید؟! در این مطلب با خواص پرتقال خشک و دلایل استفاده از پرتقال خشک صنعتی و پوست پرتقال خشک آشنا می‌شویم.

خواص پرتقال خشک

پرتقال از آن دسته میوه‌هایی‌ست که افراد بسیاری عاشق طعم و عطر آن هستند و در عین حال خواص بی‌نظیری دارد. استفاده از پودر پرتقال خشک نیز به دلیل خواص بسیار زیاد و همچنین به دلیل عطر خوبی که به غذا، دمنوش و شیرینی‌جات می‌دهد؛ رواج بسیاری دارد.

ویتامین‌ها و مواد معدنی

مواد معدنی و ویتامین‌های پرتقال تازه با خشک کردن این میوه از بین نمی‌رود و تنها اندکی از میزان ویتامین C آن کاسته می‌شود. پرتقال خشک حاوی پروتئین، پتاسیم، فسفر، آهن و کلسیم است. همچنین ویتامین‌هایی همچون ویتامین C، ویتامین B1 و ویتامین A در پرتقال خشک به فراوانی وجود دارد. پرتقال خشک از ارزش غذایی بالایی برخوردار است و به همین دلیل مصرف روزانه آن به‌شدت توصیه می‌گردد. همچنین پوست پرتقال خشک مقادیر زیادی از ویتامین‌ها و مواد معدنی موجود در پرتقال تازه را در خود گنجانده و حتی میزان برخی از این مواد در پوست پرتقال خشک شده بیشتر از خود پرتقال خشک است.

فشارخون بالا هرگز!

یکی از خواص مهم پرتقال خشک تأثیر آن بر روی فشار خون است. مواد معدنی پرتقال خشک فشار خون را کاهش می‌دهند و درنتیجه خطرات ابتلا به بسیاری از بیماری‌ها از جمله بیماری‌های قلبی را کم می‌کنند. اگر فشارخون بالایی دارید می‌توانید از پرتقال خشک در غذاها و تهیه دسرهای خوش طعم خود استفاده کنید.

کلسترول خود را کاهش دهید!

پرتقال خشک و به‌خصوص پوست پرتقال خشک ، تأثیر بسیاری در کاهش کلسترول بد خون دارد. کلسترول بد خون برخلاف کلسترول خوب، در رگ‌ها رسوب می‌کند و با سفت شدن عروق و ایجاد ناصافی در سطح رگ، خطر سکته را افزایش می‌دهد. با تهیه دمنوش پرتقال خشک شده می‌توانید کلسترول خون خود را کنترل کنید.

زیبایی و سلامتی با پرتقال خشک!

وجود مقادیر زیادی از ویتامین C در پرتقال خشک سبب افزایش سلامت دهان و لثه‌ها می‌شود و از بیماری‌هایی همچون اسکوروی که ناشی از کمبود این ویتامین در بدن هستند؛ جلوگیری می‌کند. کلاژن‌سازی، توانایی بازسازی و طراوت و درخشندگی پوست به وجود ویتامین C بستگی دارد. کمبود ویتامین C پیش از ایجاد بیماری‌های وخیم در بدن، سبب کاهش سلامت و طراوت پوست ‌می‌گردد. پس با مصرف روزانه پرتقال خشک از زیبایی خود محافظت کنید.

پرتقال خشک شده و ایمنی!

تأثیر پرتقال خشک بر سیستم ایمنی نیاز به توضیح ندارد و همه‌ از خواص ویتامین C در سلامتی و پیشگیری از بیماری‌ها آگاهیم. در فصول سرد سال مصرف روزانه ویتامین C برای جلوگیری از ابتلا به انواع آنفولانزا و ویروس‌های سرماخوردگی به همه‌ی گروه‌های سنی توصیه می‌شود. با تهیه یک دمنوش گرم و ترش از تکه‌های پرتقال خشک ، روزهای سرد را با دلی گرم و تنی سلامت سپری کنید.

سرطان قابل پیشگیری‌ست!

آنتی‌اکسیدان موجود در پرتقال خشک شده خطر ابتلا به انواع سرطان به‌خصوص سرطان لوزالمعده را کاهش می‌دهد. پرتقال آنتی‌اکسیدان‌های گوناگونی همچون فلاوونید دارد که از سرطانی شدن سلول‌های بدن جلوگیری می‌کند و سلامت ما را در طولانی مدت تضمین می‌نماید.

گرفتگی و اسپاسم را برطرف کنید!

اگر ورزشکار هستید و عملکرد عضلاتتان برایتان اهمیت دارد یا چنانچه جزو آن دسته از افرادی هستید که در خواب یا ساعاتی از شبانه‌روز دچار گرفتگی عضلات می‌شوید؛ مصرف روزانه پرتقال خشک را فراموش نکنید. موادمعدنی از جمله پتاسیم و ویتامین‌هایی که در پرتقال خشک وجود دارند سلامت عضلات را افزایش می‌دهند و از اسپاسم ماهیچه جلوگیری می‌کنند.

آلرژی و التهاب را بهبود دهید!

یکی از شاخصه‌های فصولی همچون پاییز و بهار، ایجاد آلرژی و التهاب در بسیاری از افراد است. بر اساس تحقیقات و بررسی‌های علمی، مصرف میزان کافی ویتامین C علائم آزاردهنده آلرژی همچون خارش، قرمزی چشم، آبریزش و التهاب مجاری تنفسی را کاهش می‌دهد. مصرف پرتقال خشک شده که منبعی از ویتامین C محسوب می‌شود؛ به بهبود علائم آلرژی و التهابات کمک می‌کند.

پوست پرتقال خشک و لاغری!

یکی از جالب‌ترین خواص پوست پرتقال خشک شده درحالیکه حاوی پوسته سفید داخلی باشد؛ کمک به چربی‌سوزی و لاغری افراد است. می‌توان از پوست پرتقال خشک شده در تهیه غذا و انواع شیرینی استفاده کرد تا هم عطر و طعمی دلپذیر در آن‌ها ایجاد نمود و هم از خواص چربی‌سوزی آن استفاده کرد.

می‌توانیم در خانه پرتقال خشک کنیم ؟!

پرتقال آب فراوانی دارد که خشک کردن آن به روش سنتی و در خانه به زمان زیادی نیاز دارد. همچنین خشک کردن پرتقال در آفتاب با گرم شدن این میوه، ویتامین C آن را از بین می‌برد و از ارزش غذایی آن کم می‌کند. به علاوه خشک کردن میوه مخصوصا پرتقال در فضای باز چندان بهداشتی نبوده و ممکن است میوه خشک ما خاک و آلودگی به خود بگیرد. در هر حال می‌توان برای تهیه حجم کمی از میوه خشک، از روش سنتی استفاده نمود؛ اما این روش پاسخگوی تولید مقدار زیاد میوه خشک نخواهد بود. اما می‌توان پرتقال خشک باکیفیت و بهداشتی را از فروشگاه‌های مورد اعتماد، تهیه کرد و با خیالی آسوده میل نمود.

فروشگاه اینترنتی لایانسا ثابت کرده محصولات خود را با بهترین کیفیت تولید نموده و در دسترس مشتری قرار می‌دهد. در خانه بمانید و تنها با کلیک روی اینجا پرتقال خشک لایانسا را سفارش داده و درب منزل تحویل بگیرید.

خشک کردن میوه به روش صنعتی قابل اطمینان است؟!

افراد بسیاری نگران مواد افزودنی میوه خشک‌ صنعتی هستند. اما بسیاری از محصولات بدون استفاده از اکسید سولفور و سایر مشتقات سولفیدی تهیه می‌شوند. بنابراین می‌توان به انواعی از میوه‌ خشک‌های موجود در بازار اطمینان نمود. البته میوه خشکی که تهیه می‌کنیم باید سالم باشد و طعم شیرین یا ترشی اضافه نداشته باشد. در اینصورت می‌توانیم به بهداشتی و سالم بودن محصولاتی همچون پرتقال خشک شده صنعتی اطمینان کنیم.

تلخی پوست پرتقال خشک

هنگام تهیه پرتقال خشک شده در منزل می‌توان با استفاده از روش‌های متفاوتی همچون تهیه شهد، استفاده از پودر قند و دقت در روش خشک کردن، تلخی پوست پرتقال را کاهش داد. اما هنگامی که پرتقال در شرایط طبیعی و سالم خشک می‌شود تلخی آن اندکی حفظ می‌شود اما نسبت به پوست پرتقال تازه، تلخی آن افزایشی ندارد. در حقیقت ادغام طعم ترش و شیرین پرتقال با تلخی اندک پوست آن، ایجاد مزه‌ای متفاوت و دلچسب می‌نماید. همچنین لازم به ذکر است در تهیه انواع خوراک و خورشت، استفاده از پرتقال خشک شدهای که پوست آن اندکی تلخ باشد؛ طعم تلخی به غذا نمی‌دهد و جای به نگرانی نیست. می‌توانید از پرتقال خشک برای تزئین غذاها و همچنین در تهیه دمنوش‌های متفاوت استفاده نمایید.

ماندگاری پرتقال خشک شده

درحالیکه خشک کردن پرتقال ماندگاری آن را افزایش می‌دهد؛ نگهداری صحیح و بهداشتی از آن الزامی‌ست. بهتر است پرتقال خشک شده را در محلی خنک و در ظروف در بسته نگهداری کنید. اگر در محل مرطوب، ظرف پرتقال خشک به درستی بسته نشود، رطوبت و آلودگی پرتقال خشک را از بین می‌برد. نور مستقیم آفتاب و گرما، شرایط محیطی مناسبی برای نگهداری از پرتقال خشک نیست.

برای سفارش پرتقال خشک لایانسا که با بهترین کیفیت تهیه می‌گردد؛ تنها کافیست روی اینجا کلیک کنید و بسته پرتقال خشک خوشمزه خود را درب منزل تحویل بگیرید.

نویسنده: ریحانه ساده طهرانی | تحریریه لایانسا