همه چیز در مورد چای رویبوس!

Tuesday، ۲۰ Khordaad ۱۳۹۹

تاریخچه چای رویبوس

تاریخچه رویبوس از آفریقای جنوبی شروع شده و با نام چای قرمز یا چای سرخ معروف شده است. رویبوس یک چای گیاهی محسوب شده و با چای سیاه و سبز متفاوت است. رویبوس به 2 روش سنتی و غیر سنتی استفاده می‌شود. در روش سنتی رویبوس تخمیره شده و به رنگ قرمز در می‌آید و در روش غیر سنتی این چای تخمیر نشده و به رنگ سبز است. چای رویبوس به همان روش چای سیاه استفاده می‌شود ولی با این تفاوت که هیچ کافئینی در این چای وجود ندارد و تانن که مانع جذب آهن دربدن می‌شود هم در این چای درصد بسیار پایینی دارد. این نوشیدنی جذاب و خوشرنگ به علت خواص زیاد درمانی، قرن‌ها پیش در قبایل آفریقای جنوبی و بعد رفته رفته با نابودی قبایل و شناخته‌تر شدن این چای قرمز، محبوبیت زیادی در بین مردم جهان پیدا کرد.

خاصیت‌های فراوان رویبوس

دوستدار قلب

نوشیدن چای رویبوس کلسترول بد را کاهش داده و در مقابل کلسترول خوب را در خون افزایش می‌دهد.

فشار خون را متعادل کرده و از گرفتگی عروق جلوگیری می‌کند و قلب در سلامت کامل می‌تپد.

دندان‌هایی سالم‌تر و استخوان‌هایی قوی‌تر

وجود منگنز بسیار در رویبوس باعث جذب بیشتر کلسیم و مواد مغذی جهت استحکام هرچه بیشتر استخوان‌ها می‌شود و از شما در مقابل بیماری‌هایی نظیر پوکی استخوان و درد مفاصل محافظت می‌کند. جالب است بدانید که چای رویبوس حاوی فلوراید هم هست؛ بله درست حدس زدید همان فلوراید موجود در خمیردندان‌ها و دهانشویه‌های صنعتی که از پوسیدگی دندان‌ها محافظت کرده و دندان‌های مستحکم‌تری را برای شما به ارمغان می‌آورند.

منبع غنی آنتی اکسیدان

متأسفانه امروزه سرطان رشد چشمگیری داشته و اکثر دانشمندان بر این معتقدند که مصرف آنتی اکسیدان‌ها در پیشگیری و یا حتی بهبود انواع سرطان نقش بسزایی دارند. از دیگر منابعی که در رویبوس وجود دارد پلی فنول است. پلی فنول‌ها ضد سرطان، ضد ویروس و ضد التهاب هستند وکه برای بیماری‌های روماتیسم و سرطان بسیار محافظت کننده است.

اگر کلیۀ سنگ ساز دارید با خیال راحت رویبوس بنوشید

اسید اگزالیک از دلایل تشکیل سنگ کلیه و ساخت کریستال در کلیه‌ها می‌باشد. اکثر پزشکان مصرف بی رویه چای را برای بیماران کلیوی مخصوصاً کسانی که کلیه سنگ ساز دارند، منع می کنند. جالب است بدانید که چای رویبوس عاری از اسید اگزالیک است.

کنترل کننده قند خون

یکی دیگر از منابع اصلی موجود در چای رویبوس آسپلاتین است. آسپلاتین ماده‌ای است که موجب کاهش گلوکز در پلاسمای خون می‌گردد و ترشح انسولین در تنظیم قند خون را به دنبال دارد. اگر دچار افت قند خون و یا بیماری دیابت هستید، با خیالی آسوده چای رویبوس نوش جان کنید.

حافظ زیبایی پوست و مو

روی، مس، کلسیم، پتاسیم، آلفا هیدروکسی و هرآنچه که برای رشد بهتر مو و سلامت پوست لازم است، در این چای اعجاب انگیز یافت می‌شود. تمامی این مواد به رشد مو کمک کرده و خاصیت ضد التهابی آن از شوره سر جلوگیری می‌کند. شما می‌توانید برای درمان آکنه، اگزما و آفتاب سوختگی از گیاه رویبوس و یا از پودر آن در درست کردن ماسک‌های خانگی استفاده کنید.

اکسیر جوانی

عوامل گوناگونی برای کندتر شدن روند پیری وجود دارد که در گیاه رویبوس به راحتی قابل مشاهده است . وجود آنتی اکسیدان‌های فراوان در این چای سیستم ایمنی بدن را بالا برده و با حذف رادیکال‌های آزاد که موجب آسیب رساندن به پوست (چین وچروکها)، استخوانها (تحلیل رفتن عضلات و پوکی استخوان) و قسمت‌هایی از مغز و ذهن (آلزایمر) برای عوامل شناختی می‌شوند، به طور طبیعی موجب جوان سازی بدن می‌شود.

تناسب اندام با رویبوس

امروزه تب لاغری و تناسب اندام مخصوصاً در نسل جوان بسیار بالا رفته . با نوشیدن چای رویبوس چربی ها را بشکنید و از تجمع سلول‌های چربی در بدنتان جلوگیری کنید . نوشیدن این چای خوش رنگ و طعم، متابولیسم بدن را افزایش داده و از طریق پلی فنول‌های موجود بافت‌های چربی را کوچک می‌کند.

بهبود اسپاسم‌های مختلف در بدن

تانن موجود در رویبوس نقش بسزایی در اسپاسم روده‌ها و بهبود اسهال دلپیچه دارد. همچنین برای کودکان ونوزادان که درد معده و کولیک دارند بسیار مناسب است .نوشیدنی رویبوس قرمز خوشرنگ است و طعم شیرینی دارد که برای کودکان خوشایند است و از خوردن آن اجتناب نمی‌کنند. با نوشیدن این دمنوش دوران قاعدگی راحت‌تری را بگذرانید. به دلیل جلوگیری از اسپاسم‌های ناشی از سندرم قاعدگی، در این دوران به شدت توصیه می‌شود. از دیگر اثرات رویبوس جلوگیری از گرفتگی عضلات سر و صورت و ایجاد سر درد می‌باشد . دمنوش رویبوس آرامش‌بخش و کاهنده استرس است .

علاقه مندان به چای بعد از غذا

اگر به نوشیدن چای بعد از غذا علاقه‌مند هستید ولی از اثرات ناشی از مصرف کافئین هم می‌ترسید، ما به شما نوشیدن چای رویبوس را پیشنهاد می‌دهیم . چراکه رویبوس برخلاف چای سیاه و چای سبز فاقد کافئین است . کافئین موجود در چای باعث اختلال در خواب، تپش قلب و اضطراب می‌شود. با جایگزینی چای رویبوس با چای سیاه، در تمام مدت شبانه‌روز با خیالی آسوده آن را مصرف کنید.

بیماری موذی نقرس

مصرف مواد غذایی مثل گوشت قرمز، الکل، حبوبات، میگو و ... که دارای اسید اوریک فراوانی هستند شما را در معرض بیماری موذی نقرس قرار می‌دهد. نوشیدن چای رویبوس از فعالیت تبدیل پورین به اسید اوریک در بدن جلوگیری می‌کند و از حملات نقرس می‌کاهد.

عوارض ناشی از مصرف بیش از حد رویبوس

به طور کلی چای رویبوس کم‌خطر و در بیشتر موارد بی‌خطر گزارش شده است اما برخی ترکیبات موجود در این چای می‌تواند باعث بروز برخی مشکلات مانند :

- افزایش سطح هورمون زنانه استروژن و منع مصرف آن برای کسانی که سرطان سینه دارند.

- افزایش آنزیم‌های کبد و منع مصرف برای بیماران کبدی

- تداخل با داروهای شیمی درمانی به علت قوی بودن آنتی اکسیدان‌های موجود در چای روبیوس

- تنگی نفس در افراد مسعتد به آلرژی

- استفاده برای مادران شیرده و نوزادان و بانوان باردار زیر نظر پزشک معالج

طبع رویبوس و پروفایل طعمی

رویبوس طبعی گرم و طعمی شیرین دارد.

محصولات لایانسا

چای رویبوس نارگیل: عطر و طعم تنباکوی رویبوس همراه با پس مزه ی شیرینِ نارگیل و بوی نارگیل تازه

چای رویبوس کارامل: عطر و طعم تنباکوی رویبوس همراه با شیرینیِ کارامل و شکرِ سوخته

روش دم‌آوری رویبوس

شیوه دم‌آوری چای رویبوس همانند چای سیاه است. 4 الی 5 پیمانه از چای رویبوس را در نیم لیتر آبِ جوشیده ریخته و اجازه دهید 7 دقیقه به صورت کامل دم بکشد و بعد نوش جان کنید .

بهترین زمان مصرف

رویبوس تمامی ساعات شبانه روز قابل مصرف است اما به دلیل وجود انرژی و قند طبیعی برای ورزشکاران، قبل از ورزش بسیار توصیه می‌شود . همچنین به دلیل عدم وجود کافئین قبل از خواب هم بسیار سودمند است .

اگر شما هم شیفته‌ی این چای پرخاصیت شده اید برای خرید چای رویبوس اینجا را کلیک کنید و در کمترین زمان ممکن آن را تحویل بگیرید و نوش جان کنید!

نویسنده: ساناز سردارنیا | تحریریه لایانسا